Опыт отработки барьерного целика под разведочную скважину в условиях ГП «Макеевуголь» - Дрибан, В.А.; Южанин, И.А.; Феофанов, А.Н.; Тодоров, В.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Детально розглядаються теоретичні розробки та їх практичне впровадження щодо безпечної роботи очисного вибою, що відпрацьовує барьерний цілик під розвідувальну свердловину. Theoretical insights related to safe operation of production face working safety pillar for exploration hole and their practical implementation are considered in detail.