Геомеханический анализ состояния горного массива в окрестности угольных целиков при затоплении выработанного пространства - Васютина, В.В. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
У статті виконана оцінка напружено-деформованого стану і можливості руйнування вугільних ціликів залишених під час ведення гірничих робіт у випадку із затопленням і без затоплення шахт. Evaluation of stress-deformed state and possibility for failure of coal pillars established during mining in case of flooding/non-flooding of a mine is made in the paper.