Оценка возможности описания тектонических нарушений угольных пластов сейсмическим методом - Анциферов, А.В.; Глухов, А.А.; Трофимов, В.В.; Педченко, М.А. (Наукові праці УкрНДМІ НАН України, 2012)
Предметом аналізу в роботі є можливість кількісної оцінки параметрів тектонічних порушень вугільних пластів сейсмічним методом. Описані закономірності зміни інформативних параметрів сейсмічних хвильових полів при наявності аномалій. The subject under review is capability of quantitative evaluation of coal seam fault characteristics by seismic technique. Regularities in the change of information-bearing parameters of seismic wave fields in the presence of anomalies are described.