Із зали засідань Президії НАН України (13 січня 2016 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 13 січня 2016 р. розглядалися такі питання: • про виконання цільової програми співробітництва НАН України з Європейським центром ядерних досліджень та Об’єднаним інститутом ядерних досліджень «Перспективні фундаментальні дослідження з фізики високих енергій та ядерної фізики» на 2014—2015 рр. (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); • особливості сучасних трансформацій етнокультурних процесів у масиві українського порубіжжя (доповідач — академік НАН України С.П. Павлюк); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.