Із зали засідань Президії НАН України (17 лютого 2016 р.) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 17 лютого 2016 р. розглядалися такі питання:
• про співпрацю установ НАН
України та Державної наукової
установи «Науково-практичний
центр профілактичної та
клінічної медицини» Державного
управління справами (доповідач —
доктор медичних наук Д.Д. Дячук); • про стан та перспективи
розвитку сейсмічних досліджень
для захисту від землетрусів
(доповідач — член-кореспондент
НАН України О.В. Кендзера); • про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.