Про стан та перспективи розвитку сейсмічних досліджень для захисту від землетрусів (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 17 лютого 2016 р.) - Кендзера, О.В. (Вісник НАН України, 2016)
У доповіді відзначено актуальність проведення наукових сейсмологічних
досліджень, результати яких є надзвичайно важливими для запобігання
катастрофічним наслідкам землетрусів і життєво необхідними для стабільного розвитку країни.