Українська мовознавча наука: віхи, постаті (рецензія на книгу М. Железняка, Г. Козачук «Українська мова. Хрестоматія») - Степаненко, М.І.; Лукаш, Н.М. (Вісник НАН України, 2016)
Хрестоматія містить біографічні нариси про видатних українських мовознавців із зазначенням їхніх найголовніших публікацій, уривки з праць та низку запитань-відповідей для перевірки засвоєння знань. Цей науково-методичний комплекс подає першоджерела до мовознавчих курсів.