Серце, віддане хімії (до 100-річчя від дня народження академіка НАН України К.Б. Яцимирського) - Лампека, Я.Д. (Вісник НАН України, 2016)
4 квітня 2016 р. виповнюється сто років від дня народження видатного
вченого в галузі фізико-неорганічної, координаційної, аналітичної і біо-неорганічної хімії академіка НАН України Костянтина Борисовича Яцимирського.