60-річчя академіка НАН України Б.В. Гриньова (Вісник НАН України, 2016)
1 квітня 2016 р. виповнилося 60 років відомому вченому, організатору науки, громадському діячу доктору технічних наук,
професору, дійсному члену НАН України Борису Вікторовичу Гриньову.