КРИТЕРІЇ ФОРМУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Gespeichert in:
| Datum: | 2023 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Заходим, М. В. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
ДКС Центр
2023
|
| Online Zugang: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/1214 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitÄhnliche Einträge
-
УДОСКОНАЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
von: Ткаченко, О. С., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
Критерії ефективного формування кадрового потенціалу
von: Москаленко, В.О.
Veröffentlicht: (2008) -
Формування ринку продукції скотарства в АР Крим
von: Галстян, А.С.
Veröffentlicht: (2012) -
Особливості та умови формування ринку молока та молочної продукції в Україні
von: Тошина, Н.М.
Veröffentlicht: (2005) -
Методичні підходи до оцінки потенціалу виробництва в Україні високотехнологічної продукції, конкурентоспроможної на світовому ринку
von: Саліхова, О.Б.
Veröffentlicht: (2007)