КРИТЕРІЇ ФОРМУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Saved in:
| Date: | 2023 |
|---|---|
| Main Author: | Заходим, М. В. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
ДКС Центр
2023
|
| Online Access: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/1214 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitSimilar Items
-
УДОСКОНАЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
by: Ткаченко, О. С., et al.
Published: (2023) -
Критерії ефективного формування кадрового потенціалу
by: Москаленко, В.О.
Published: (2008) -
Формування ринку продукції скотарства в АР Крим
by: Галстян, А.С.
Published: (2012) -
Особливості та умови формування ринку молока та молочної продукції в Україні
by: Тошина, Н.М.
Published: (2005) -
Методичні підходи до оцінки потенціалу виробництва в Україні високотехнологічної продукції, конкурентоспроможної на світовому ринку
by: Саліхова, О.Б.
Published: (2007)