КРИТЕРІЇ ФОРМУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автор: | Заходим, М. В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2023
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/1214 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
УДОСКОНАЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
за авторством: Ткаченко, О. С., та інші
Опубліковано: (2023) -
Критерії ефективного формування кадрового потенціалу
за авторством: Москаленко, В.О.
Опубліковано: (2008) -
Формування ринку продукції скотарства в АР Крим
за авторством: Галстян, А.С.
Опубліковано: (2012) -
Особливості та умови формування ринку молока та молочної продукції в Україні
за авторством: Тошина, Н.М.
Опубліковано: (2005) -
Методичні підходи до оцінки потенціалу виробництва в Україні високотехнологічної продукції, конкурентоспроможної на світовому ринку
за авторством: Саліхова, О.Б.
Опубліковано: (2007)