УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ЯК ФАКТОР ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ АГРОПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ЗОВНІШНЬОМУ РИНКУ
Gespeichert in:
| Datum: | 2023 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Мельничук, О. І., Левіна-Костюк, М. О., Телічко, Н. А., Ажаман, І. А. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
ДКС Центр
2023
|
| Online Zugang: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/1656 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitÄhnliche Einträge
-
Сучасні концепції управління якістю продукції
von: Тарасова, О.В., et al.
Veröffentlicht: (2010) -
Методи управління якістю продукції підприємств
von: Бурнукіна, О.А.
Veröffentlicht: (2011) -
Напрямки підвищення конкурентоспроможності продукції національного виробника на внутрішньому та зовнішньому ринках
von: Склепович, М.В.
Veröffentlicht: (2005) -
Економічний зміст системи управління якістю та забезпечення якості продукції
von: Єропунов, А.М.
Veröffentlicht: (2009) -
Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств
von: Малюк, С.О.
Veröffentlicht: (2014)