СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2023
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
Agrosvit| id |
oai::article-2207 |
|---|---|
| record_format |
ojs |
| spelling |
oai::article-22072024-03-29T23:11:02Z СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ STATISTICAL ANALYSIS OF THE RESULTS OF ORGANOLEPTIC INDICATORS OF PRODUCTS AS A METHOD OF INCREASING THE COMPETITIVENESS OF MILK PROCESSING ENTERPRISES Сеник, Ю. I. ДКС Центр 2023-10-05 Article Article application/pdf https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207 10.32702/2306-6792.2023.19.58 Журнал "Агросвіт"; № 19 (2023): АГРОСВІТ; 58-67 Agrosvit; No. 19 (2023): AGROSVIT; 58-67 2306-6792 uk https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207/2236 Авторське право (c) 2023 Журнал "Агросвіт" |
| institution |
Agrosvit |
| baseUrl_str |
|
| datestamp_date |
2024-03-29T23:11:02Z |
| collection |
OJS |
| language |
Ukrainian |
| format |
Article |
| author |
Сеник, Ю. I. |
| spellingShingle |
Сеник, Ю. I. СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| author_facet |
Сеник, Ю. I. |
| author_sort |
Сеник, Ю. I. |
| title |
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| title_short |
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| title_full |
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| title_fullStr |
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| title_full_unstemmed |
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ |
| title_sort |
статистичний аналіз результатів органолептичних показників продукції, як метод підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств |
| title_alt |
STATISTICAL ANALYSIS OF THE RESULTS OF ORGANOLEPTIC INDICATORS OF PRODUCTS AS A METHOD OF INCREASING THE COMPETITIVENESS OF MILK PROCESSING ENTERPRISES |
| publisher |
ДКС Центр |
| publishDate |
2023 |
| url |
https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207 |
| work_keys_str_mv |
AT senikûi statističnijanalízrezulʹtatívorganoleptičnihpokaznikívprodukcííâkmetodpídviŝennâkonkurentozdatnostímolokopererobnihpídpriêmstv AT senikûi statisticalanalysisoftheresultsoforganolepticindicatorsofproductsasamethodofincreasingthecompetitivenessofmilkprocessingenterprises |
| first_indexed |
2025-09-24T17:19:55Z |
| last_indexed |
2025-09-24T17:19:55Z |
| _version_ |
1851757073172267008 |