СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2023
Автор: Сеник, Ю. I.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: ДКС Центр 2023
Онлайн доступ:https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agrosvit

Репозитарії

Agrosvit
id oai::article-2207
record_format ojs
spelling oai::article-22072024-03-29T23:11:02Z СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ STATISTICAL ANALYSIS OF THE RESULTS OF ORGANOLEPTIC INDICATORS OF PRODUCTS AS A METHOD OF INCREASING THE COMPETITIVENESS OF MILK PROCESSING ENTERPRISES Сеник, Ю. I. ДКС Центр 2023-10-05 Article Article application/pdf https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207 10.32702/2306-6792.2023.19.58 Журнал "Агросвіт"; № 19 (2023): АГРОСВІТ; 58-67 Agrosvit; No. 19 (2023): AGROSVIT; 58-67 2306-6792 uk https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207/2236 Авторське право (c) 2023 Журнал "Агросвіт"
institution Agrosvit
baseUrl_str
datestamp_date 2024-03-29T23:11:02Z
collection OJS
language Ukrainian
format Article
author Сеник, Ю. I.
spellingShingle Сеник, Ю. I.
СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
author_facet Сеник, Ю. I.
author_sort Сеник, Ю. I.
title СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
title_short СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
title_full СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
title_fullStr СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
title_full_unstemmed СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
title_sort статистичний аналіз результатів органолептичних показників продукції, як метод підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств
title_alt STATISTICAL ANALYSIS OF THE RESULTS OF ORGANOLEPTIC INDICATORS OF PRODUCTS AS A METHOD OF INCREASING THE COMPETITIVENESS OF MILK PROCESSING ENTERPRISES
publisher ДКС Центр
publishDate 2023
url https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207
work_keys_str_mv AT senikûi statističnijanalízrezulʹtatívorganoleptičnihpokaznikívprodukcííâkmetodpídviŝennâkonkurentozdatnostímolokopererobnihpídpriêmstv
AT senikûi statisticalanalysisoftheresultsoforganolepticindicatorsofproductsasamethodofincreasingthecompetitivenessofmilkprocessingenterprises
first_indexed 2025-09-24T17:19:55Z
last_indexed 2025-09-24T17:19:55Z
_version_ 1851757073172267008