СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРОДУКЦІЇ, ЯК МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ МОЛОКОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
Збережено в:
| Дата: | 2023 |
|---|---|
| Автор: | Сеник, Ю. I. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2023
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2207 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
Енергозбереження – ключ до підвищення конкурентоздатності продукції
за авторством: Дрозденко, В.
Опубліковано: (2009) -
Підвищення ефективностіінвестиційного розвитку молокопереробних підприємств
за авторством: Харківський, Д.Ф., та інші
Опубліковано: (2009) -
Алгоритм оцінки складових конкурентоспроможності молокопереробних підприємств
за авторством: Гамма, Т.М., та інші
Опубліковано: (2012) -
Перспективи зниження техногенного навантаження роботи молокопереробних підприємств
за авторством: Пашинський, О.С., та інші
Опубліковано: (2009) -
Аналітичне забезпечення управління структурою оборотних активів молокопереробних підприємств
за авторством: Гришова, І.Ю., та інші
Опубліковано: (2013)