УДОСКОНАЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Gespeichert in:
| Datum: | 2023 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Ткаченко, О. С., Полтавець, К. В. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
ДКС Центр
2023
|
| Online Zugang: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2414 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitÄhnliche Einträge
-
УДОСКОНАЛЕННЯ ДОКУМЕНТУВАННЯ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ СОБІВАРТОСТІ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБЛІКУ
von: Меліхова, Т. О., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
Оптимізаційні моделі контролю ризиків на етапі збуту готової продукції підприємств
von: Оліфіров, О.В., et al.
Veröffentlicht: (2008) -
УДОСКОНАЛЕННЯ ДОКУМЕНТУВАННЯ ОБЛІКУ ТА КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДИКИ ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ
von: Меліхова, Т. О., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
Особливості експорту готової продукції підприємствами харчової промисловості України
von: Мірзодаєва, Т.В., et al.
Veröffentlicht: (2017) -
КРИТЕРІЇ ФОРМУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
von: Заходим, М. В.
Veröffentlicht: (2023)