Польова, Н. М., Гуляйко, А. П., & Радченко, О. В. (2024). СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК. ДКС Центр.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Польова, Н. М., А. П Гуляйко, та О. В Радченко. СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК. ДКС Центр, 2024.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Польова, Н. М., et al. СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК. ДКС Центр, 2024.
Попередження: стилі цитування не завжди правильні на всі 100%.