СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
Saved in:
| Date: | 2024 |
|---|---|
| Main Authors: | , , |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
ДКС Центр
2024
|
| Online Access: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Agrosvit |
Institution
Agrosvit| id |
oai::article-2963 |
|---|---|
| record_format |
ojs |
| spelling |
oai::article-29632024-02-06T05:34:50Z STRATEGIC MANAGEMENT OF QUALITY AND HUMAN RESOURCES AS KEY ASPECTS OF ENSURING THE CONSUMER VALUE OF AGRICULTURAL PRODUCTS СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК Польова, Н. М. Гуляйко, А. П. Радченко, О. В. ДКС Центр 2024-02-06 Article Article application/pdf https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963 10.32702/2306-6792.2024.3.58 Журнал "Агросвіт"; № 3 (2024): АГРОСВІТ; 58-67 Agrosvit; No. 3 (2024): AGROSVIT; 58-67 2306-6792 10.32702/2306-6792.2024.3 uk https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963/2999 Авторське право (c) 2024 Журнал "Агросвіт" |
| institution |
Agrosvit |
| baseUrl_str |
|
| datestamp_date |
2024-02-06T05:34:50Z |
| collection |
OJS |
| language |
Ukrainian |
| format |
Article |
| author |
Польова, Н. М. Гуляйко, А. П. Радченко, О. В. |
| spellingShingle |
Польова, Н. М. Гуляйко, А. П. Радченко, О. В. СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК |
| author_facet |
Польова, Н. М. Гуляйко, А. П. Радченко, О. В. |
| author_sort |
Польова, Н. М. |
| title |
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК |
| title_short |
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК |
| title_full |
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК |
| title_fullStr |
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК |
| title_full_unstemmed |
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК |
| title_sort |
стратегічне управління якістю та людськими ресурсами, як ключові аспекти забезпечення споживчої цінності продукції апк |
| title_alt |
STRATEGIC MANAGEMENT OF QUALITY AND HUMAN RESOURCES AS KEY ASPECTS OF ENSURING THE CONSUMER VALUE OF AGRICULTURAL PRODUCTS |
| publisher |
ДКС Центр |
| publishDate |
2024 |
| url |
https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963 |
| work_keys_str_mv |
AT polʹovanm strategicmanagementofqualityandhumanresourcesaskeyaspectsofensuringtheconsumervalueofagriculturalproducts AT gulâjkoap strategicmanagementofqualityandhumanresourcesaskeyaspectsofensuringtheconsumervalueofagriculturalproducts AT radčenkoov strategicmanagementofqualityandhumanresourcesaskeyaspectsofensuringtheconsumervalueofagriculturalproducts AT polʹovanm strategíčneupravlínnââkístûtalûdsʹkimiresursamiâkklûčovíaspektizabezpečennâspoživčoícínnostíprodukcííapk AT gulâjkoap strategíčneupravlínnââkístûtalûdsʹkimiresursamiâkklûčovíaspektizabezpečennâspoživčoícínnostíprodukcííapk AT radčenkoov strategíčneupravlínnââkístûtalûdsʹkimiresursamiâkklûčovíaspektizabezpečennâspoživčoícínnostíprodukcííapk |
| first_indexed |
2025-09-24T17:20:07Z |
| last_indexed |
2025-09-24T17:20:07Z |
| _version_ |
1851757095757545472 |