СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2024
Main Authors: Польова, Н. М., Гуляйко, А. П., Радченко, О. В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: ДКС Центр 2024
Online Access:https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Agrosvit

Institution

Agrosvit
id oai::article-2963
record_format ojs
spelling oai::article-29632024-02-06T05:34:50Z STRATEGIC MANAGEMENT OF QUALITY AND HUMAN RESOURCES AS KEY ASPECTS OF ENSURING THE CONSUMER VALUE OF AGRICULTURAL PRODUCTS СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК Польова, Н. М. Гуляйко, А. П. Радченко, О. В. ДКС Центр 2024-02-06 Article Article application/pdf https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963 10.32702/2306-6792.2024.3.58 Журнал "Агросвіт"; № 3 (2024): АГРОСВІТ; 58-67 Agrosvit; No. 3 (2024): AGROSVIT; 58-67 2306-6792 10.32702/2306-6792.2024.3 uk https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963/2999 Авторське право (c) 2024 Журнал "Агросвіт"
institution Agrosvit
baseUrl_str
datestamp_date 2024-02-06T05:34:50Z
collection OJS
language Ukrainian
format Article
author Польова, Н. М.
Гуляйко, А. П.
Радченко, О. В.
spellingShingle Польова, Н. М.
Гуляйко, А. П.
Радченко, О. В.
СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
author_facet Польова, Н. М.
Гуляйко, А. П.
Радченко, О. В.
author_sort Польова, Н. М.
title СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
title_short СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
title_full СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
title_fullStr СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
title_full_unstemmed СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
title_sort стратегічне управління якістю та людськими ресурсами, як ключові аспекти забезпечення споживчої цінності продукції апк
title_alt STRATEGIC MANAGEMENT OF QUALITY AND HUMAN RESOURCES AS KEY ASPECTS OF ENSURING THE CONSUMER VALUE OF AGRICULTURAL PRODUCTS
publisher ДКС Центр
publishDate 2024
url https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963
work_keys_str_mv AT polʹovanm strategicmanagementofqualityandhumanresourcesaskeyaspectsofensuringtheconsumervalueofagriculturalproducts
AT gulâjkoap strategicmanagementofqualityandhumanresourcesaskeyaspectsofensuringtheconsumervalueofagriculturalproducts
AT radčenkoov strategicmanagementofqualityandhumanresourcesaskeyaspectsofensuringtheconsumervalueofagriculturalproducts
AT polʹovanm strategíčneupravlínnââkístûtalûdsʹkimiresursamiâkklûčovíaspektizabezpečennâspoživčoícínnostíprodukcííapk
AT gulâjkoap strategíčneupravlínnââkístûtalûdsʹkimiresursamiâkklûčovíaspektizabezpečennâspoživčoícínnostíprodukcííapk
AT radčenkoov strategíčneupravlínnââkístûtalûdsʹkimiresursamiâkklûčovíaspektizabezpečennâspoživčoícínnostíprodukcííapk
first_indexed 2025-09-24T17:20:07Z
last_indexed 2025-09-24T17:20:07Z
_version_ 1851757095757545472