СТРАТЕГІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТА ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ, ЯК КЛЮЧОВІ АСПЕКТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОЖИВЧОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | Польова, Н. М., Гуляйко, А. П., Радченко, О. В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/2963 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
Управління якістю процесу створення споживчої цінності на підприємстві
за авторством: Бєзгін, К.
Опубліковано: (2010) -
Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств
за авторством: Малюк, С.О.
Опубліковано: (2014) -
Маркетингове екологічне спрямоване управління якістю продукції підприємств АПК
за авторством: Чеботарьов, В.М.
Опубліковано: (2011) -
Збалансований економічний розвиток територій в умовах забезпечення стабільності управління людськими ресурсами
за авторством: Bantash, Anastasiia, та інші
Опубліковано: (2020) -
Сутність проблемно-орієнтованої системи управління людськими ресурсами
за авторством: Лаптєв, В.І,
Опубліковано: (2017)