МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
Agrosvit| id |
oai::article-3209 |
|---|---|
| record_format |
ojs |
| spelling |
oai::article-32092024-03-19T14:20:01Z OPPORTUNITIES AND CHALLENGES INTRODUCING CRAFT IN THE RESTAURANT BUSINESS МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС Коцюк, В. Д. Молнар-Бабіля, Д. І. Удворгелі, Л. І. ДКС Центр 2024-03-14 Article Article application/pdf https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209 10.32702/2306-6792.2024.6.72 Журнал "Агросвіт"; № 6 (2024): АГРОСВІТ; 72-78 Agrosvit; No. 6 (2024): AGROSVIT; 72-78 2306-6792 10.32702/2306-6792.2024.6 en https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209/3245 Авторське право (c) 2024 Журнал "Агросвіт" |
| institution |
Agrosvit |
| baseUrl_str |
|
| datestamp_date |
2024-03-19T14:20:01Z |
| collection |
OJS |
| language |
English |
| format |
Article |
| author |
Коцюк, В. Д. Молнар-Бабіля, Д. І. Удворгелі, Л. І. |
| spellingShingle |
Коцюк, В. Д. Молнар-Бабіля, Д. І. Удворгелі, Л. І. МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
| author_facet |
Коцюк, В. Д. Молнар-Бабіля, Д. І. Удворгелі, Л. І. |
| author_sort |
Коцюк, В. Д. |
| title |
МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
| title_short |
МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
| title_full |
МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
| title_fullStr |
МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
| title_full_unstemmed |
МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС |
| title_sort |
можливості та виклики від впровадження крафтових продуктів в ресторанний бізнес |
| title_alt |
OPPORTUNITIES AND CHALLENGES INTRODUCING CRAFT IN THE RESTAURANT BUSINESS |
| publisher |
ДКС Центр |
| publishDate |
2024 |
| url |
https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209 |
| work_keys_str_mv |
AT kocûkvd opportunitiesandchallengesintroducingcraftintherestaurantbusiness AT molnarbabílâdí opportunitiesandchallengesintroducingcraftintherestaurantbusiness AT udvorgelílí opportunitiesandchallengesintroducingcraftintherestaurantbusiness AT kocûkvd možlivostítaviklikivídvprovadžennâkraftovihproduktívvrestorannijbíznes AT molnarbabílâdí možlivostítaviklikivídvprovadžennâkraftovihproduktívvrestorannijbíznes AT udvorgelílí možlivostítaviklikivídvprovadžennâkraftovihproduktívvrestorannijbíznes |
| first_indexed |
2025-09-24T17:20:12Z |
| last_indexed |
2025-09-24T17:20:12Z |
| _version_ |
1851757106003181568 |