МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2024
Автори: Коцюк, В. Д., Молнар-Бабіля, Д. І., Удворгелі, Л. І.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: ДКС Центр 2024
Онлайн доступ:https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agrosvit

Репозитарії

Agrosvit
id oai::article-3209
record_format ojs
spelling oai::article-32092024-03-19T14:20:01Z OPPORTUNITIES AND CHALLENGES INTRODUCING CRAFT IN THE RESTAURANT BUSINESS МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС Коцюк, В. Д. Молнар-Бабіля, Д. І. Удворгелі, Л. І. ДКС Центр 2024-03-14 Article Article application/pdf https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209 10.32702/2306-6792.2024.6.72 Журнал "Агросвіт"; № 6 (2024): АГРОСВІТ; 72-78 Agrosvit; No. 6 (2024): AGROSVIT; 72-78 2306-6792 10.32702/2306-6792.2024.6 en https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209/3245 Авторське право (c) 2024 Журнал "Агросвіт"
institution Agrosvit
baseUrl_str
datestamp_date 2024-03-19T14:20:01Z
collection OJS
language English
format Article
author Коцюк, В. Д.
Молнар-Бабіля, Д. І.
Удворгелі, Л. І.
spellingShingle Коцюк, В. Д.
Молнар-Бабіля, Д. І.
Удворгелі, Л. І.
МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
author_facet Коцюк, В. Д.
Молнар-Бабіля, Д. І.
Удворгелі, Л. І.
author_sort Коцюк, В. Д.
title МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
title_short МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
title_full МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
title_fullStr МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
title_full_unstemmed МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
title_sort можливості та виклики від впровадження крафтових продуктів в ресторанний бізнес
title_alt OPPORTUNITIES AND CHALLENGES INTRODUCING CRAFT IN THE RESTAURANT BUSINESS
publisher ДКС Центр
publishDate 2024
url https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209
work_keys_str_mv AT kocûkvd opportunitiesandchallengesintroducingcraftintherestaurantbusiness
AT molnarbabílâdí opportunitiesandchallengesintroducingcraftintherestaurantbusiness
AT udvorgelílí opportunitiesandchallengesintroducingcraftintherestaurantbusiness
AT kocûkvd možlivostítaviklikivídvprovadžennâkraftovihproduktívvrestorannijbíznes
AT molnarbabílâdí možlivostítaviklikivídvprovadžennâkraftovihproduktívvrestorannijbíznes
AT udvorgelílí možlivostítaviklikivídvprovadžennâkraftovihproduktívvrestorannijbíznes
first_indexed 2025-09-24T17:20:12Z
last_indexed 2025-09-24T17:20:12Z
_version_ 1851757106003181568