МОЖЛИВОСТІ ТА ВИКЛИКИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ В РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | Коцюк, В. Д., Молнар-Бабіля, Д. І., Удворгелі, Л. І. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3209 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
Нові виклики – кращі можливості
за авторством: Расмуссен, А.Ф.
Опубліковано: (2009) -
Впровадження технологій радіаційної пастеризації та консервації продуктів харчування
за авторством: Вишневський, І.М., та інші
Опубліковано: (2005) -
Волонтуризм в Україні: виклики та можливості
за авторством: Борецька, Н.П., та інші
Опубліковано: (2025) -
Індустрія 4.0: ризики, виклики, можливості
за авторством: Іванов, Юрій Борисович
Опубліковано: (2019) -
Індустрія 4.0: ризики, виклики, можливості
за авторством: Іванов, Ю.Б.
Опубліковано: (2019)