РУШІЙНІ МЕХАНІЗМИ ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ В ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автор: | Павленко, О. С. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/3452 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
ОБЛІКОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА
за авторством: Подолянчук, О. А.
Опубліковано: (2024) -
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА В УМОВАХ ПОВОЄННОГО ПЕРІОДУ
за авторством: Нечипоренко, О. М., та інші
Опубліковано: (2022) -
РУШІЙНІ СИЛИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ПРАЦІ
за авторством: Belozertsev, R.V., та інші
Опубліковано: (2011) -
Рушійні сили стійкого розвитку промислового підприємства
за авторством: Шандова, Н.В.
Опубліковано: (2013) -
ПЕРСПЕКТИВИ ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ В УКРАЇНІ
за авторством: Geletukha, G.G., та інші
Опубліковано: (2021)