СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ЯК ОСНОВА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЛОДООВОЧЕВИХ ПІДПРИЄМСТВ
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автор: | Балан, О. Д. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/4337 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
Стратегічне управління персоналом як фактор зростання конкурентоспроможності промислового підприємства
за авторством: Бившевa, Л.О., та інші
Опубліковано: (2020) -
Система прийняття рішень щодо управління персоналом великих підприємств готельного господарства
за авторством: Лобанова, В.А.
Опубліковано: (2011) -
Реструктуризація підприємств видавничо-поліграфічної галузі як основа стратегії конкурентоспроможності і розвитку корпоративного управління
за авторством: Палига, Є.М.
Опубліковано: (2016) -
Стратегічне управління як основа забезпечення економіко-екологічної безпеки підприємств трубопровідного транспорту
за авторством: Андрєєва, Н.М., та інші
Опубліковано: (2011) -
Оцінка функціонування систем управління персоналом харчових підприємств
за авторством: Волков, Д.В.
Опубліковано: (2014)