СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ КРАФТОВОГО РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | Головко, О. М., Пучкова, Г. В., Удворгелі, Л. І. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/4921 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
за авторством: Ostashevskyi, Oleg, та інші
Опубліковано: (2025) -
Екологізація готелів як напрям розвитку готельно- ресторанного бізнесу
за авторством: Тітомир, Л. А., та інші
Опубліковано: (2021) -
Додаткові послуги та інновації в соціокультурному просторі ресторанного бізнесу
за авторством: Завгородня, О.Є.
Опубліковано: (2014) -
Проблеми формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу
за авторством: Курянов, В. М.
Опубліковано: (2023) -
МІСЦЕ ЦИФРОВИХ ТРЕНДІВ В СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
за авторством: Fostolovych, Valentyna, та інші
Опубліковано: (2022)