НОВІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ КЛАСТЕРОМ В ТУРИЗМІ І ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | Лемак, В. В., Гоблик, В. В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2024
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/4925 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ФАКТОР ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
за авторством: Kaschuck, Kateryna
Опубліковано: (2024) -
Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу
за авторством: Коркач, Г. В., та інші
Опубліковано: (2021) -
МОДЕЛЮВАННЯ ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ ПЛАТЕЖІВ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНИЙ АСПЕКТ
за авторством: Ivanenko, Valentyna
Опубліковано: (2024) -
Соціальна відповідальність через призму бізнес-культури та ділового спілкування: механізми реалізації в торгівлі та ресторанному бізнесі
за авторством: Семикіна, М.В., та інші
Опубліковано: (2024) -
Креативний маркетинг: сучасні підходи в освіті та бізнесі
за авторством: Горбатюк, Л. Л., та інші
Опубліковано: (2025)