ПОЖИВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЯБЛУЧНОГО СОКУ ТА ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВКІВ ЯК ПЕКТИНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
Gespeichert in:
| Datum: | 2022 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Брикова, Т. М. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
ДКС Центр
2022
|
| Online Zugang: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/588 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitÄhnliche Einträge
-
Особливості поєднаної дії омепразолу і фамотидину на фізико-хімічні характеристики шлункового соку щурів за умов імунодепресії
von: Євтушенко, Н.В., et al.
Veröffentlicht: (2012) -
Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
von: Поліщук, Г.Є., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Аніоноактивні поліуретани з підвищеним вмістом відновлюваної сировини
von: Травінська, Т.В., et al.
Veröffentlicht: (2018) -
ПОЖИВНІ СЕРЕДОВИЩА НА ОСНОВІ ВІДХОДІВ ПТАХОФАБРИК ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ РІЗНИХ ТАКСОНОМІЧНИХ ГРУП
von: Ястремська , Л.С., et al.
Veröffentlicht: (2011) -
Обґрунтування механізмів захисної дії композиції яблучних пектинів в кишечнику щурів при свинцевій інтоксикації
von: Луговський, С.П.
Veröffentlicht: (2008)