ПОЖИВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЯБЛУЧНОГО СОКУ ТА ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВКІВ ЯК ПЕКТИНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
Saved in:
| Date: | 2022 |
|---|---|
| Main Author: | Брикова, Т. М. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
ДКС Центр
2022
|
| Online Access: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/588 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitSimilar Items
-
Особливості поєднаної дії омепразолу і фамотидину на фізико-хімічні характеристики шлункового соку щурів за умов імунодепресії
by: Євтушенко, Н.В., et al.
Published: (2012) -
Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
by: Поліщук, Г.Є., et al.
Published: (2013) -
Аніоноактивні поліуретани з підвищеним вмістом відновлюваної сировини
by: Травінська, Т.В., et al.
Published: (2018) -
ПОЖИВНІ СЕРЕДОВИЩА НА ОСНОВІ ВІДХОДІВ ПТАХОФАБРИК ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ РІЗНИХ ТАКСОНОМІЧНИХ ГРУП
by: Ястремська , Л.С., et al.
Published: (2011) -
Обґрунтування механізмів захисної дії композиції яблучних пектинів в кишечнику щурів при свинцевій інтоксикації
by: Луговський, С.П.
Published: (2008)