ПОЖИВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЯБЛУЧНОГО СОКУ ТА ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВКІВ ЯК ПЕКТИНОВМІСНОЇ СИРОВИНИ
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автор: | Брикова, Т. М. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
ДКС Центр
2022
|
| Онлайн доступ: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/588 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Репозитарії
AgrosvitСхожі ресурси
-
Особливості поєднаної дії омепразолу і фамотидину на фізико-хімічні характеристики шлункового соку щурів за умов імунодепресії
за авторством: Євтушенко, Н.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре
за авторством: Поліщук, Г.Є., та інші
Опубліковано: (2013) -
Аніоноактивні поліуретани з підвищеним вмістом відновлюваної сировини
за авторством: Травінська, Т.В., та інші
Опубліковано: (2018) -
ПОЖИВНІ СЕРЕДОВИЩА НА ОСНОВІ ВІДХОДІВ ПТАХОФАБРИК ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ МІКРООРГАНІЗМІВ РІЗНИХ ТАКСОНОМІЧНИХ ГРУП
за авторством: Ястремська , Л.С., та інші
Опубліковано: (2011) -
Обґрунтування механізмів захисної дії композиції яблучних пектинів в кишечнику щурів при свинцевій інтоксикації
за авторством: Луговський, С.П.
Опубліковано: (2008)