Філософія як життя в освіті (до 75-річчя академіка НАН України Л.В. Губерського) - Кремень, В.Г.; Андрущенко, В.П. (Вісник НАН України, 2016)
4 жовтня 2016 р. виповнюється 75 років Леоніду Васильовичу Губерському — доктору філософських наук, професору, академіку НАН України і НАПН України, ректору Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Герою України, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату Державної премії України в галузі освіти. Л.В. Губерський — автор понад 550 наукових і публіцистичних філософських та культурологічних праць, спрямованих на пошук організованих, гуманістичних, демократичних форм людського буття, облаштування держави, громадянського виховання особистості.