Операторний метод аналізу перехідних процесів у контактній мережі постійного струму при ненульових початкових умовах - Півняк, Г.Г.; Кожевников, А.В. (Технічна електродинаміка, 2009)
Описано операторний метод аналізу перехідних процесів у контактній мережі постійного струму при ненульових початкових умовах, що дає можливість одержати аналітичні рішення відносно зображень струму й напруги, їх аналітичне або чисельне обернення для знаходження оригіналів. Наведено розрахункові співвідношення й результати моделювання.