Ленінізм під брендом “О’Генрі” - Омельчук, О. (Слово і Час, 2008)
Рецензія на книгу: Пилипенко С. Вибрані твори / Упоряд., передм., прим. Ростислава Мельникова. – Київ: Смолоскип, 2007. – 887 с. – (“Розстріляне Відродження”).