Система виявлення інформації у текстових повідомленнях користувачів - Марголін, О.Г. (Штучний інтелект, 2016)
Подані результати одного з підходів реалізації ідентифікації та аутентифікації суб’єктів автоматизованої системи через аналіз текстової інформації, що вводить користувач під час листування, коментування, та написання статей. Для вирішення цієї проблеми запропонована реалізація системи аналізу текстової інформації та прийняття рішень. Система може бути використана на практиці, наприклад для виявлення інтернет «ботів» в соціальних мережах, формах та порталах новин.