Корозійна і електрохімічна поведінка алюмінію та високотемпературний синтез дибориду алюмінію в галогенідно-оксидних розплавах - Малишев, В.В.; Габ, А.І.; Астрелін, І.М. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
Досліджено корозійно-електрохімічну поведінку алюмінію в розплавленій евтектичній суміші хлоридів цезію, калію і натрію, яка містить 0,1...1,0 wt.% В₂О₃, за температур 775...900 K в атмосфері аргону.