Дослідження гідравлічних режимів роботи вузла з’єднання зрівнювального резервуара ГЕС із водоводами - Сунічук, С.В.; Веремчук, А.І. (Гідроенергетика України, 2013)
Розглянута методика визначення оптимального опору на вході в резервуар з умови рівності тиску в кінці дериваційного водоводу від проскоку гідравлічного удару і максимального підйому рівня в резервуарі. Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.