Праці співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України за 2014 рік - Костенко, М.; Штолько, М.; Ушакова, Т. (Слово і Час, 2015)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки праць співробітників Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців.