Лінійні параметри репродукційної системи представників роду Arion (Mollusca, Panpulmonata, Arionidae): оцінка придатності для ідентифікації видів - Кадлубовська, Н.С.; Гарбар, О.В. (Збірник праць Зоологічного музею, 2013)
Досліджено мінливість розмірних характеристик дистальних відділів репродукційної системи Arion fuscus, A. fasciatus і A. vulgaris. Встановлено, що за довжиною атріуму (La), яйцевода (Lov), шириною резервуара сім’яприймача (Wr) та їхніми пропорціями ці види надійно диференціюються. Вказані ознаки можуть застосовуватись для ідентифікації видів та оцінки рівня морфологічної мінливості слизнів.