Вектор сучасних досліджень електрометрії нафтогазових свердловин - Миронцов, М.Л. (Математичне моделювання в економіці, 2018)
Наведено основні теоретичні і практичні результати математичного моделювання, розробки нових та вдосконалення існуючих методів електрометрії нафтогазових свердловин. Матеріал подано у вигляді анотаційного узагальнення основних друкованих автором праць.