Іван Олександрович Луковський (до 80-річчя від дня народження) (Український математичний журнал, 2015)
24 вересня 2015 року виповнилося 80 років видатному українському математику і механіку, засновнику всесвітньо відомої математичної школи з нелінійних коливань рідини в рухомих резервуарах, академіку НАН України, доктору фізико-математичних наук, професору, заслуженому діячу науки та техніки України Івану Олександровичу Луковському.