Про виконання цільової комплексної програми фундаментальних досліджень НАН України "Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій" (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 15 січня 2020 р.) - Наумовець, А.Г. (Вісник НАН України, 2020)
У доповіді висвітлено найважливіші результати, отримані вченими НАН України в рамках виконання цільової комплексної програми фундаментальних досліджень НАН України «Фундаментальні проблеми створення нових наноматеріалів і нанотехнологій» за 2015–2019 рр. Зважаючи на перспективність досліджень і розробок з цього напряму, запропоновано започаткувати нову цільову програму фундаментальних досліджень НАН України «Перспективні фундаментальні дослідження та інноваційні розробки наноматеріалів і нанотехнологій для потреб промисловості, охорони здоров'я та сільського господарства» на 2020–2024 рр.