Циклiчна трiщиностшqкiсть колiсної сталi за нормального вiдриву i поперечного зсуву - Кулик, В.В.; Ленковський, Т.М.; Осташ, О.П. (Проблемы прочности, 2017)
Порівнюються характеристики циклічної тріщиностійкості модельної колісної сталі за нормального відриву та поперечного зсуву. Досліджується вплив термічної обробки дослідної сталі на параметри її мікроструктури та на характеристики міцності і циклічної тріщиностійкості.