О регуляризации линейной нетеровой краевой задачи при помощи вырожденного импульсного воздействия - Чуйко, С.М. (Нелінійні коливання, 2013)
Знайдено умови регуляризацiї лiнiйної крайової задачi для системи звичайних диференцiальних рiвнянь з iмпульсним впливом. Побудовано узагальнений оператор Грiна та знайдено вигляд лiнiйного iмпульсного збурення регуляризованої лiнiйної крайової задачi.