Перенесення стійкості до динітроанілінових гербіцидів у рослини льону-довгунця за допомогою Agrobacterium tumefaciens - Баєр, О.О.; Ємець, А.І.; Радчук, В.В.; Блюм, Я.Б. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Представлено дані по агробактеріальній трансформації рослин льону-довгунця L. usitatissimum сорту Могилевський 2, що характеризується високим ембріогенним потенціалом, геном стійкості до динітроанілінових гербіцидів. Молекулярно- генетичний аналіз підтвердив наявність та експресію перенесеного мутантного гену α- тубуліну в трансгенних лініях льону.