Поліморфізм генів, асоційованих з господарсько корисними ознакми (QTL) у різних порід великої рогатої худоби - Копилов, К.В. (Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів, 2010)
Проведені дослідження генетичної структури чотирьох порід великої рогатої худоби за шістьма структурними генами. Отримані результати вказують, що розподіл алельних варіантів генів визначається особливостями формування генофонду кожної породи відповідно до її напрямку продуктивності.