Сейсмічна небезпека території України (за матеріалами доповіді на засіданні Президії НАН України 8 березня 2023 р.) - Гринь, Д.М. (Вісник НАН України, 2023)
Доповідь присвячено важливому напряму наукової діяльності Інституту геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України, пов’язаному з розробленням методів детального вивчення сейсмічності регіонів України та аналітичним опрацюванням даних мережі сейсмологічних станцій. Ці дослідження спрямовані на виявлення потенційних ризиків руйнування критичної інфраструктури в державі та можливих загроз життю її громадян.