Пам’яті Леоніда Васильовича Марченка (Археологія, 2019)
21 лютого 2019 р. покинув цей світ Леонід Васильович Марченко, кандидат історичних наук, Генеральний директор Національного заповідника «Херсонес Таврійський» (1985—2011 рр.).