Про етнічний склад населення Ольвії в перші століття нової ери - Крапівіна, В.В. (Археологія, 1994)
Стаття присвячена проблемі етнічного складу населення Ольвії в перші століття нової ери. Автор намагається вирішити питання, переважно скіфи чи сармати дали значну кількість іраномовних імен у ольвійських написах.