Юрій Бача (Народна творчість та етнологія, 2021)
25 січня 2021 року відійшов у засвіти відомий український письменник, публіцист, літературознавець, педагог, громадський діяч Юрій Бача з Пряшівщини. Пам’ять про Юрія Бачу, цього видатного українця, що був будителем наших братів за кордоном, назавжди залишиться в серцях усіх небайдужих до долі своєї Вітчизни.