Рівень в крові фактора росту ендотелію судин під час хіміопроменевої терапії хворих з нерезектабельними рецидивами раку прямої кишки - Коробко, В.Б.; Чорний, В.О.; Кікоть, В.О.; Гуніна, Л.М.; Лісняк, І.О.; Сорокін, Б.В. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2003)
Резюме. Встановлено, що застосування індометацину під час проведення хіміопроменевої терапії з приводу нерезектабельних рецидивів раку прямої кишки не тільки сприяє зниженню вмісту одного з основних факторів ангіогенезу — фактору росту ендотелію судин, а й покращує результат лікування.