Совершенствование управления финансовыми потоками и рисками на предприятии - Гугля, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Стаття присвячена питанню визначення фінансового стану підприємства і вдосконаленню методів управління фінансовими потоками та фінансовими ризиками. Надано характеристику процесу управління фінансовими ризиками і проаналізовано основні необхідні для визначення фінансового стану індикатори діяльності підприємства. ----------