Кримськотатарська національна меншина як чинник формування міждержавних політичних відносин України - Щерба, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2009)
Проаналізовано місце і роль кримськотатарської спільноти у зовнішній політиці України, її значення під час формування міждержавних відносин України.